Hier onze eerste blog!

JULI

In opdracht van onze gloednieuwe Social Media Manager, Stephanie Ritchie kregen wij de opdracht om iedere maand een blog te schrijven waar we zoal mee bezig zijn, nou die uitdaging nemen we graag aan.

Gelijk maar even voorstellen, dus, Stephanie Ritchie, een superleuke, energieke, Australisch, Nederlandse dame, welke in haar dagelijks leven letterlijk bruggen kan bouwen. Stephanie kwam gelijk met een voorstel om het team hechter te gaan laten samen werken, een bbq dat moest er zsm mogelijk komen. Sinds 2019 zijn Dennis en Chris begonnen en is het hele team al uitgebreid naar een vast team van 9 man en daar nog enkele projectmanagers welke nauw betrokken zijn en inmiddels vrienden van de stichting zijn geworden.

Midden augustus zijn we dus uitgenodigd bij Morritz in Den Haag om onze eerste jaarlijkse FOCUS AND FUN BBQ te houden incl de befaamde (Muziek)Pub quiz gepresenteerd door het duo welke ook de connect podcast hosten, Mihai en Chris. Door wie we zijn uitgenodigd? Erik de Grauw, mede-eigenaar van Morritz THE HAGUE en tevens onze eigen secretaris. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Inmiddels hebben in Juli ook de eerste opname gedraaid van Mama Thee. Fabrina en Hadass alias, Mama Thee en prik, kwamen aan de ruimte van Rick, onze teammanager. Rick heeft een bedrijfsruimte in Rijswijk van zijn bedrijf Rock 'n Soul waar hij ook een repetitie ruimte heeft waar hij geregeld muziek maakt met zijn bands. Chris heeft met zijn bedrijf De Paarse Koe, alle camera's en lichten naar gebracht, waar Dennis als opnameleider alle zaken bij elkaar bracht om er een eerste succesvolle pilot te draaien. Na wat edit werk, afmaken van liedjes door Fabrina en Lean Robbemont, staat er nu al een hele leuke opname waar we trots op kunnen zijn. Met deze opname zijn we deze maand naar onze partner Mafico BV gegaan en deze gaven aan ons op een nog hoger niveau te kunnen plaatsen dmv merken als RGB LINK en ROTOLIGHT, tevens willen ze hun mensen inzetten om ons met de techniek te begeleiden.

 

In onze skybox bij ADO was het rustig, de laatste wedstrijd had wel wat nare gevolgen van enkele belangrijke sponsoren welke zich eigenlijk niet meer wilde verbinden aan een club met een dergelijke wanorde welke te zien was bij de promotie wedstrijd ADO Den HAAG - Excselsiot. Maatschappelijk gezien, zagen wij dat er meer werk nodig was dan we al dachten. Hoe kunnen we meer bijdragen om Den Haag en dus niet alleen de Club nog mooier te maken. We hebben meerdere gesprekken mogen voeren Mario Seffelaar van Ado Vrouwen, en ook met Anton Nijboer van Ado Den Haag in de Maatschappij worden en nieuwe plannen gesmeed voor volgend seizoen wat al weer eind augustus gaat beginnen.

Intussen is het Boek van Polle de Pinguin verzonden naar alle mensen welke hebben mee gedaan aan onze crowdfunding actie, en zal de verkoop gaan starten op 18 september. Inmiddels hebben we gesproken met de Wethouder van Huizen (woonplaats van Femke Krone) het eerste boek in ontvangst te gaan nemen, en dat zal alle waarschijnlijkheid lijken te hebben dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren! We zijn dus nu bezig met een serieuze boekpresentatie van Polle De Pinguin, met muziek alles erop en eraan! We hebben zelfs al de mooiste lokatie van huizen ter beschikking gekregen, De Krachtcentrale! De krachtcentrale heeft Femke ook al eerder een prachtige fotoreportage mogen maken voor het blad TAM TAM, welke deze maand is uitgekomen, prachtig hoe dit allemaal loopt. Dus ook is het liedje van Polle de Pinguin te beluisteren op alle grote streamingsplatformen werlke er zijn!