Focus and Fun

Focus and Fun

For anyone who loves music
Focus and Fun

Focus and Fun

For anyone who loves music
Focus and Fun

Focus and Fun

For anyone who loves music
Focus and Fun

Focus and Fun

For anyone who loves music

De Focus and Fun Foundation en Najib Amhali slaan de handen ineen tijdens de coronacrisis

Wij leven in een lastige tijd i.v.m. het coronavirus, diverse maatregelen zijn genomen om de opmars van het virus te remmen en bestrijden. Eén van deze maatregelen is de quarantaine waarin ouderen in verzorgingshuizen zitten. Fysiek contact is helaas niet mogelijk en ook het bezoek van familieleden is beperkt. Hierdoor komen sommige van ons in een sociaal isolement te zitten en ook dat is niet goed voor de gezondheid. Onze Koning gaf in zijn speech al aan dat we niet alleen vechten tegen het coronavirus maar dat ook het eenzaamheidsvirus bestreden moet worden.

De Focus and Fun Foundation biedt met ondersteuning van o.a. Fonds 1818 en diverse sponsoren het muziekboeket aan in diverse steden en bezoekt de mensen die het in deze tijd echt nodig hebben zoals artsen, verpleegkundigen, ouderen in verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen. Op deze manier zorgen wij voor een stukje verlichting en verbinding in deze moeilijke tijd.

Wat is het muziekboeket?

Om een Opa, Oma, Vader, Moeder of de medewerkers van het verzorging en/of ziekenhuis in deze tijd een hart onder de riem te steken, roepen wij mensen op een videoboodschap inspreken en hun favoriete muzieknummer aan te vragen voor een familielid, geliefde(n) of vriend (in) die woonachtig is in een zorginstelling.

De verzoeknummers en de videoboodschappen zullen live op locatie worden gespeeld door de band van Najib Amhali (Dennis van Hoorn – Drums) en Alexander Broussard (Piano/Zang) en kunnen worden bekeken via het YouTube kanaal van de Focus and Fun Foundation. De live registratie kan hierop ook na afloop worden bekeken.

Het muziekboeket wordt uitgevoerd in overleg met de zorginstellingen en met strikte inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.


 

FOCUS AND FUN FOUNDATION

Luxemburglaan 2
2711 BC Zoetermeer

Telefoon: 06 52 677 998
E-mail: info@focusandfun.nl