De foundation wordt bestuurd vanuit het zgn. bestuur-directie-model. De directie is benoemd door het bestuur en is in dienst van de organisatie. Het bestuur houdt toezicht en is verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het beleid. Daarbij hanteert zij de 8 principes van de Governance Code Cultuur zoals die is opgesteld in 2019 door de Commissie Governance Code Cultuur.

Het bestuur van de foundation bestaat uit;

 

Voorzitter

Chris van Marrelo

Chris heeft zijn sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Vanaf 1988 is Chris reeds werkzaam in de muziekbranche, zowel als verkoper van muziekinstrumenten alsmede muzikant. Al deze ervaringen in de totale muziekindustrie hebben zijn visie vormgegeven. Deze visie is gericht op de ongebruikte mogelijkheden die door het actief maken van muziek benut kunnen worden. Dit inzicht heeft geleid tot het oprichten van de Focus and Fun Foundation. 

 

Penningmeester ( tot 28-05-2021) GEZOCHT!

Henrik Jan Rinner

Henrik Jan Rinner is een geregistreerd registeraccountant en heeft diverse financiële posities bekleedt in het bedrijfsleven. Hij was o.a. CFO/CEO bij Holiday on Ice en CFO bij ADO Den Haag.

Ivm met de nieuwe functie van Hendrik Jan Rinner bij Sanquin als CFO, kan hij zij activiteiten niet meer combineren. Team Focus and Fun is per direct op zoek naar een nieuwe betrokken Penningmeester bij voorkeur met affiniteit met de muziek en of sport branche.

 

Secretaris

Sander de Vries

Sander de Vries is een van de oprichters van de foundation en werkzaam bij Nationale Nederlanden.