De foundation wordt bestuurd vanuit het zgn. bestuur-directie-model. De directie is benoemd door het bestuur en is in dienst van de organisatie. Het bestuur houdt toezicht en is verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het beleid. Daarbij hanteert zij de 8 principes van de Governance Code Cultuur zoals die is opgesteld in 2019 door de Commissie Governance Code Cultuur.

Het bestuur van de foundation bestaat uit;

 

Voorzitter

Chris van Marrelo

Chris heeft zijn sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Vanaf 1988 is Chris reeds werkzaam in de muziekbranche, zowel als verkoper van muziekinstrumenten alsmede muzikant. Al deze ervaringen in de totale muziekindustrie hebben zijn visie vormgegeven. Deze visie is gericht op de ongebruikte mogelijkheden die door het actief maken van muziek benut kunnen worden. Dit inzicht heeft geleid tot het oprichten van de Focus and Fun Foundation. 

 

Penningmeester (m.i.v. 01-10-2020)

Henrik Jan Rinner

Henrik Jan Rinner is een geregistreerd registeraccountant en heeft diverse financiële posities bekleedt in het bedrijfsleven. Hij was o.a. CFO/CEO bij Holiday on Ice en CFO bij ADO Den Haag.

De functie van Penningmeester wordt t/m 30-09-2020 tijdelijk ingevuld door Michel Kouer (Algemeen bestuurslid en Directeur van de Focus and Fun Foundation.

 

Secretaris

Sander de Vries

Sander de Vries is een van de oprichters van de foundation en werkzaam bij Nationale Nederlanden.

 

Algemeen bestuurslid/Directeur

Michel Kouer

Michel Kouer heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven als Manager Hospitality en Events bij ADO Den Haag en diverse functies in de evenementenbranche. Zijn expertise ligt tevens op het sociaal maatschappelijk werkvlak door zijn ervaring als projectmanager bij ADO Den Haag in de Maatschappij waar hij vanaf maart 2015 tot mei 2018 werkzaam is geweest en diverse sociaal maatschappelijke projecten heeft geïnitieerd en heeft uitgevoerd.