Focus & Fun Studio Band

Rebels & Angels

Rebels & Angels is de groep professionele muzikanten die verbonden is aan stichting Focus and Fun en meewerkt in de verschillende projecten. Vanuit de eigen studio schrijven en produceren de muzikanten de verschillende songs, orkestbanden, leaders, jingles of andere tunes.

Medio 2019 is deze band gestart toen de eerste pilots van projecten mochten starten. Vanaf april 2022 zijn er verschillende producties ook te vinden op Spotify en andere streamingplatforms.

De vaste basis bezetting bestaat uit zeer ervaren sessiemuzikanten:
Dennis van Hoorn - Drummer bij Plussupportact (o.a. begeleidingsband van Najib Amhali)
Rick van Hoorn - Bassist en zanger bij Captain Midnight en Dear Francis
Serge Naberman - Gitarist en zanger bij Plussupportact. (o.a. begeleidingsband van Najib Amhali), Van Wanko en Rebelstar
Chris van Marrelo - Toetsenist en zanger (voorheen o.a bij Crazy Piano's)

Wanneer nodig worden extra muzikanten uitgenodigd mee te werken aan producties. Zodoende zijn er veel meerdere muziekgenres voorhanden.

Rebels & Angels is ook beschikbaar voor externe muzikale creaties, waardoor er gezonde financiële bijdragen voor de stichting gerealiseerd worden. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor interesse of meer informatie.