HVB is een project voor jongeren in jeugddetentie. Middels dit project willen wij jongeren in gesloten jeugdinstellingen een kans geven iets op te bouwen en te leren tijdens hun detentie. Waar de meeste projecten vaak dienen als tijdverdrijf, willen wij dat de jongeren echt iets opbouwen voor de periode nadat ze vrij komen. Dit traject wordt uitgevoerd door Mihai Puscoiu.

Check ook vooral de website van HVB met daarin geweldige projecten: WEBSITE HVB RECORDS

Mihai Puscoiu is een bekende producer die o.a. Waves – Mr. Probz en Superman – Feis heeft geproduceerd en heeft samengewerkt met o.a. Chris Brown en Trijntje Oosterhuis. Mihai Puscoiu speelt viool en panfluit en is een muzikaal genie welke de functie van Muziek goed heeft begrepen, Mihai staat er bekend om dat hij, als producer, het beste uit de artiest weet te halen, als hij merkt dat het erin zit, het hoogste niveau halen en niets minder dan dat.

Mihai werkt nauw samen met zijn vaste team , Martijn van der Woerd en Chris van Marrelo, binnen zijn label HVB RECORDS.(powered by Focus and Fun)

Martijn van der Woerd, een bekende speler in de muziekindustrie, hij speelde in div bands zoals Forecast Jahreign en is producer van heel veel, maar dan ook heel veel beats!  Martijn deed de vooropleiding conservatorium en besloot deze te verlaten in de opleiding SCW, Sociaal Cultureel Werk, Cum Laude afgestudeerd en werkt nu naast zijn muziek als Agogisch Medewerker. De liefde die Martijn is zijn werk stopt is dezelfde liefde waar hij muziek mee maakt. Deze achtergrond, en mede met het geduld, laat Martijn de diepere oorzaak van gedrag en gevoel naar buiten komen en vertaald deze in muziek.

Chris van Marrelo, founder van de Focus and Fun Foundation, werkt als sinds zijn 15e in de muziekindustrie, te weten de verkoop van muziekinstrumenten. Chris viel het op dat vooral rijkere mensen, muziekles namen of zelfs een instrument konden betalen. Samen met drummer Dennis van Hoorn, werd een van de doelstellingen, muziekles zou toegankelijk moeten zjjn voor iedereen. Muziek brengen waar het nodig is werd al snel de slogan. Veel mensen weten wel dat muziek heel wat doet, alleen bewustwording dat het feitelijk resultaten oplevert, is wetenschappelijk nog in de kinderschoenen. Dit is de reden dat Chris met veel plezier en vertrouwen in het team van HVB RECORDS deelneemt.

Dit team word tevens ondersteund door Andy Neelemans (Rapper en leraar Engels) en Zoe Westerhof (nu nog stagiare). HVB records draagt zorg voor kwalitatief hoogwaardige eind producten binnen het gebied van (ex)-gedetineerden.

Wilt u dit project ondersteunen? graag!

stagelopers ook erg gewenst! neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.